Belangenbehartiging VvE Spaanse woning

Onze diensten

Belangenbehartiging voor VvE (Vereniging van Eigenaren) van Spaanse woningen: Professioneel advies en ondersteuning met Casalunya.

Plan direct een adviesgesprek!

Hieke Voorberg

Hieke Voorberg

Makelaar Spanje

Het hebben van een woning binnen een gemeenschap, ook wel bekend als een VvE (Vereniging van Eigenaren) of “comunidad” in het Spaans, brengt vaak gedeelde verantwoordelijkheden en besluitvorming met zich mee. In dergelijke vergaderingen worden belangrijke kwesties besproken en beslissingen genomen die van invloed kunnen zijn op jouw eigendom en woonervaring. Echter, als je de taal niet spreekt of niet fysiek aanwezig kunt zijn, kan het moeilijk zijn om jouw stem te laten horen en jouw belangen te behartigen. Hier komt de rol van Casalunya Makelaars als jouw betrouwbare vertegenwoordiging in beeld.

Belangenbehartiging VvE Spaanse woning

Bij Casalunya Makelaars begrijpen we het belang van betrokkenheid en transparantie binnen een gemeenschap van eigenaren. Daarom bieden we de dienst van vertegenwoordiging bij VvE vergaderingen, waarbij we jouw belangen nauwlettend behartigen en ervoor zorgen dat jouw stem wordt gehoord, zelfs als je niet persoonlijk aanwezig kunt zijn.

 

Waarom kiezen voor VvE belangenbehartiging via Casalunya?

 
  • Taalbarrière: Als je de taal niet vloeiend spreekt, kan het lastig zijn om deel te nemen aan discussies en de details van de vergadering volledig te begrijpen. Dit kan resulteren in het niet volledig begrijpen van voorgestelde beslissingen en mogelijke gevolgen.
 
  • Belangrijke besluiten: Een nieuwe lift, de uitvoering van een technische inspectie (ITE) om achterstallig onderhoud te beoordelen, wel of niet toeristisch verhuren in het gebouw… Vergaderingen van de VvE kunnen leiden tot grote besluiten. Als je niet aanwezig bent om jouw inbreng te geven, loop je het risico dat beslissingen worden genomen zonder jouw inbreng.
"Als Nederlander is het prettig om te worden geholpen in je eigen taal vooral bij het kopen van een woning! Dat is hier perfect geregeld . Verder goede service en vriendelijke medewerkers."
Wilma

 

Onze aanpak

Onze professionele vertegenwoordiging verzekert jou van een krachtige stem binnen de VvE-vergadering. We nemen actief deel aan discussies, stellen vragen en zorgen ervoor dat jouw belangen en zorgen volledig worden begrepen en vertegenwoordigd. Nog voordat de (Spaanse) notulen jou bereiken ben jij al volledig op de hoogte en indien gewenst kun je ons volmachten om in jouw naam te stemmen.

  • Voorbereiding: We bereiden ons grondig voor op de vergadering, zodat we op de hoogte zijn van de agendapunten en de specifieke zaken die van belang zijn voor jouw eigendom.
 
  • Professionele communicatie: We communiceren helder en effectief met andere eigenaren, bestuursleden en vertegenwoordigers om ervoor te zorgen dat jouw inbreng volledig wordt begrepen.
 
  • Deskundige inzichten: Ons ervaren team brengt deskundige inzichten in, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector in Catalonië.

 
Belangenbehartiging VvE Spaanse woning

 

Daarom Casalunya

 

We begrijpen dat je tijd in Spanje beperkt is en dat je het aankopen in een land waar je de taal en regels niet kent spannend vindt. Je wilt geen miskoop doen, of belanden in een Ik vertrek-scenario. Daarom selecteren wij samen met onze lokale partners de beste opties en bespreken de mogelijkheden en de aankoopstrategie.  


Meer informatie

Zorg ervoor dat jouw stem gehoord wordt en je belangen worden beschermd door te kiezen voor professionele vertegenwoordiging bij VvE-vergaderingen. Neem contact op met ons team voor meer informatie over hoe we jouw belangen kunnen vertegenwoordigen in VvE-vergaderingen. Wil je slechts dat wij op afroep, eenmalig deelnemen vanwege een belangrijke ontwikkeling? Neem dan ook gerust contact met ons op. 

Meer informatie?

Bel, stuur een WhatsApp bericht naar +34 644 38 93 61,  mail naar info@casalunya.com of vul onderstaand formulier in. Direct een gesprek inplannen? Boek een online consult gesprek.

Casalunya blog

spaans vastgoed
ecologisch verantwoorde huizen
zonnepaneel

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen