Vastgoedinvestering Spanje: passief inkomen opbouwen

Onze diensten

Financiële vrijheid door vastgoedinvestering in Spanje: persoonlijke strategie, begeleiding aankoopproces, rendabele portefeuille opbouwen.

Plan direct een adviesgesprek!

Hieke Voorberg

Hieke Voorberg

Makelaar Spanje

Wil jij meer financiële vrijheid door middel van vastgoedinvesteringen? Begin klein, bouw gestaag op en laat jouw geld voor je werken. We begrijpen de waarde van deze aanpak, omdat wij zelf ook investeren in vastgoed en ervaren hoe een slimme investering jouw leven kan veranderen.

Passief inkomen opbouwen

 

Klein beginnen, groot dromen

We geloven dat vastgoedinvesteringen toegankelijk moeten zijn voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of ervaring. We moedigen jou aan om klein te beginnen, omdat het de beste manier is om vertrouwen op te bouwen en jouw vastgoedportefeuille gestaag te laten groeien.

Vanwege ons netwerk van lokale makelaars en kennis van de markt, zien wij vaak buitenkansjes die vaak over het hoofd worden gezien door anderen.

 

Onze aanpak

Wij helpen jou met de financiële planning en verzorgen aankoopbegeleiding voor een renderende vastgoedportefeuille in Spanje.

 

1. Intake

Wat wil je netto overhouden per jaar aan rendement? Wat is je eigen inleg? Wil je een (Spaanse) hypotheek? Wat is jouw bereidheid om risico’s te nemen? Wil je zelf ook gebruik maken van jouw vastgoed of wil je deze year round verhuren? Wil je kopen, fixen en weer flippen? Tijdens de intake stellen wij jouw wensen en budget vast. 

 

Boek nu een vrijblijvend intakegesprek met Casalunya Makelaars.

 

2. Persoonlijk plan en vastgoedstrategie 

Wij maken een plan dat past bij jouw doelen. Het type vastgoed, de locatie, de financieringsmogelijkheden en de investeringsstrategie. Daarna spreken we een startdatum af. 

 

3. De aankoop

Wij helpen jou met het vinden van een geschikt vastgoedobject en begeleiden bij het aankoopproces. Dit omvat het onderhandelen over de prijs, het uitvoeren van due diligence-onderzoeken en het afhandelen van alle juridische en financiële aspecten van de aankoop.

"We willen graag een passief inkomen willen opbouwen van netto 6000 euro in de maand, rendement uit diverse appartementen in Catalonië. Wij kenden de wegen in Spanje wat betreft vastgoed nog niet heel erg goed en overwegen te investeren aan de Costa Daurada. Daarom zoeken we een betrouwbare partner om mee te kunnen bouwen. "

Anoniem

 

Daarom Casalunya

 

We begrijpen dat je tijd in Spanje beperkt is en dat je het aankopen in een land waar je de taal en regels niet kent spannend vindt. Je wilt geen miskoop doen, of belanden in een Ik vertrek-scenario. Daarom selecteren wij samen met onze lokale partners de beste opties en bespreken de mogelijkheden en de aankoopstrategie.  

passief inkomen opbouwen

 

 

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor fix&flip, rent-to-rent en passief inkomen opbouwen door te kopen & (toeristisch) verhuren in Catalonie? Neem contact met ons op! Tijdens een consult leggen wij jou onze werkwijze uit. Vanaf een zeer betaalbare startfee analyseren wij de mogelijkheden voor jou en zoeken wij passend vastgoed plus een zeer nauwkeurige inschatting van het rendement. Ga je over tot verkoop? dan staan wij jou bij als aankoopmakelaar en doen alle nodige juridische en bouwtechnische checks voor jou, en helpen jou met een zorgeloze aankoop en start.

Meer informatie?

Bel, stuur een WhatsApp bericht naar +34 644 38 93 61,  mail naar info@casalunya.com of vul onderstaand formulier in. Direct een gesprek inplannen? Boek een online consult gesprek.

Casalunya blog

Tarragona
woning spanje
Spaanse hypotheek

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen