Even voorstellen: teamlid Diana Villares

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

Mijn naam is Diana Villares en mijn roots liggen in het prachtige Spanje, het land van mijn vaders familie. Sinds een jaar of twee combineer ik het beste van Nederland én Spanje door veel in Spanje te mogen zijn en vooralsnog in Nederland permanent te wonen met mijn echtgenoot en 3 kinderen. Ik ben een expert geworden in het matchen van het aanbod en de wensen van de klant door mijn ervaring als personal shopper en het werken als makelaar in Nederland. Mijn persoonlijke ervaring met het vinden van een geschikte woning in Catalonië hebben veel mensen ook via de televisie mogen meemaken bij de uitzending van Droomhuis gezocht. 

​Culturele verschilen

Ik ben gekwalificeerd en geregistreerd als ARMT-makelaar in Nederland en werk daarnaast ook als aankoopmakelaar binnen het team van Casalunya. Mijn carrière heb ik onder andere opgebouwd in het toerisme waar ik veel van de wereld heb mogen zien. Deze internationale ervaring heeft me geholpen mijzelf aan te passen aan nieuwe culturen en talen en heeft me geleerd hoe ik uitdagingen en onverwachte situaties moet aanpakken in het geval van culturele verschillen of problemen met interpretatie. 

Spaanse levensstijl is moeilijk te weerstaan

Ik ben verliefd op Catalonië en de geweldige natuur. De Spaanse levensstijl die moeilijk te weerstaan is, en dan heb ik het nog niet eens gehad over het geweldige weer of het heerlijke eten.

Ik kan goed luisteren, organiseren en heb een gestructureerde aanpak. Ik voel me op mijn gemak bij lokale partijen en heb er geen moeite mee uw vertegenwoordiger in Catalonië te zijn. Ik ben meertalig en spreek Nederlands, Engels, Spaans, Duits en een beetje Frans. In mij vindt u niet alleen een professionele partner, maar ook een vriendschappelijk contact en iemand die deelt in uw enthousiasme voor het vinden van uw nieuwe woning of investering.De komende tijd zullen meerdere klanten van Casalunya geholpen worden door ons nieuwe teamlead Diana. We zijn ontzettend blij met haar in ons team. Heb je een vraag aan haar? Dan kun je haar bereiken via diana@casalunya.com.

 

Andere blogs

Tarragona
zee appartement spanje
appartement-in-spanje

Abonneer op onze nieuwsbrief