Wij openen deuren voor je...

Als je de taal niet spreekt en regels niet kent

Casalunya biedt aankoopbegeleiding in Catalonië, specifiek in Tarragona aan de Costa Daurada, waar alles compleet anders is dan in Nederland. Als je de waarde inziet van een lokale gids, die wél Catalaans en Spaans spreekt, en alles al een keer heeft meegemaakt dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze professionele begeleiding, persoonlijke aanpak, lokale expertise en efficiëntie maken het verschil. Wij bieden betrouwbaarheid en meertalige service om een soepele aankoopervaring te garanderen. Bij Casalunya ondersteunen we jou in elke stap van het proces en streven we ernaar mogelijke obstakels te identificeren en oplossingen te bieden. De stap die je zet zal niet over rozen gaan, we gaan vanalles tegenkomen. Maar wij houden ons hoofd koel en maken een succes van jouw vastgoedaankoop in Catalonië.     

Woningen

Bij Casalunya heb je twee opties voor zorgeloos vastgoedbeheer in Catalonië: een volledig aankoopbegeleidingstraject of flexibele “bouwblokken.” Boek nu een persoonlijk consult.

Hoekwoning Torredembarra op 1 minuut lopen van zee

Hoekwoning Torredembarra op 1 minuut lopen van zee

Meer informatie

Tussenwoning Alcover

Tussenwoning Alcover

Meer informatie

Wat anderen zeggen over Casalunya

Caroline Westerbeek
Lees verder
Wie overweegt om naar het prachtige Catalunya te verhuizen en geen idee heeft hoe zich door alle bijkomende obstakels heen te loodsen heeft aan Hieke de perfecte gids. Zij heeft de broodnodige kennis in huis van de lokale mores en is een gewaardeerd partner ter plaatse. Zij heeft een passie voor hoogwaardig wonen op duurzame manier en heeft een uitgebreid netwerk vanwaaruit elke woonwens gerealiseerd kan worden. Zij kent de regio op haar duimpje en vind beslist de droomlocatie die je zoekt. Haar bevlogenheid en betrokkenheid met klant en regio is echt bijzonder te noemen. Zij heeft een ingewikkeld en onoverzichtelijk traject behapbaar en plezierig gemaakt.
Diana & Sandor
Lees verder
We zijn door Hieke en compagnon fantastisch begeleid in ons aankoopproces van onze 2e woning in Spanje. Professioneel en persoonlijk. Dankzij hen kwamen wij achter een adder onder het gras welke wij anders nooit geweten hadden. Verder is het samenwerken met een Nederlands sprekend contact die alle ins en outs van de Spaanse markt weet een verademing. Echt een aanrader. Hieke en team, bedankt! Diana & Sandor
Roxane Dutheil
Lees verder
Dankzij Hieke hebben we in Tarragona ons droomappartement kunnen verwerven: op steenworp afstand van zee, een vijfkamerappartement met hoge plafonds en veel karakter. Hieke begeleidde ons in alle stappen en beantwoordde al onze vragen over de NIE, de hypotheek, de notaris, tot aan de ondertekening en overhandiging van de sleutels. Ze onderhandelde ook over de prijs en deed onderzoek naar de beste tarieven voor renovatielasten en -kosten, waardoor we onze kosten konden dekken. We raden Casalunya ten zeerste aan!

Abonneer op onze nieuwsbrief