Woning in Catalonië verkopen

Wanneer je een deur wilt sluiten

Zoek jij een professionele afwikkeling van de onderhandse verkoop of donatie van jouw vastgoed aan de Costa Daurada – Tarragona? Wij helpen jou bij het maken van goede afspraken, het opstellen van een voorlopig koopcontract, het verkoopklaar maken van de woning en een succesvolle overdracht bij de notaris. Mogelijk op afstand en natuurlijk in eigen taal. 

Onze diensten

Van professionele afwikkeling van een onderhandse verkoop, tot verkoopklaar maken van de woning. Wij helpen jou met het zorgeloos afsluiten van een hoofdstuk in jouw leven.

Cédula de Habitabilidad verkrijgen

Cédula de Habitabilidad verkrijgen

Meer informatie

Energiecertificaat verkrijgen

Energiecertificaat verkrijgen

Meer informatie

Erfenis of donatie onroerend goed Spanje

Erfenis of donatie onroerend goed Spanje

Meer informatie

Verkoopbegeleiding woning Catalonië

Verkoopbegeleiding woning Catalonië

Meer informatie

Wat anderen zeggen over Casalunya

Caroline Westerbeek
Lees verder
Wie overweegt om naar het prachtige Catalunya te verhuizen en geen idee heeft hoe zich door alle bijkomende obstakels heen te loodsen heeft aan Hieke de perfecte gids. Zij heeft de broodnodige kennis in huis van de lokale mores en is een gewaardeerd partner ter plaatse. Zij heeft een passie voor hoogwaardig wonen op duurzame manier en heeft een uitgebreid netwerk vanwaaruit elke woonwens gerealiseerd kan worden. Zij kent de regio op haar duimpje en vind beslist de droomlocatie die je zoekt. Haar bevlogenheid en betrokkenheid met klant en regio is echt bijzonder te noemen. Zij heeft een ingewikkeld en onoverzichtelijk traject behapbaar en plezierig gemaakt.
Diana & Sandor
Lees verder
We zijn door Hieke en compagnon fantastisch begeleid in ons aankoopproces van onze 2e woning in Spanje. Professioneel en persoonlijk. Dankzij hen kwamen wij achter een adder onder het gras welke wij anders nooit geweten hadden. Verder is het samenwerken met een Nederlands sprekend contact die alle ins en outs van de Spaanse markt weet een verademing. Echt een aanrader. Hieke en team, bedankt! Diana & Sandor
Roxane Dutheil
Lees verder
Dankzij Hieke hebben we in Tarragona ons droomappartement kunnen verwerven: op steenworp afstand van zee, een vijfkamerappartement met hoge plafonds en veel karakter. Hieke begeleidde ons in alle stappen en beantwoordde al onze vragen over de NIE, de hypotheek, de notaris, tot aan de ondertekening en overhandiging van de sleutels. Ze onderhandelde ook over de prijs en deed onderzoek naar de beste tarieven voor renovatielasten en -kosten, waardoor we onze kosten konden dekken. We raden Casalunya ten zeerste aan!

Succesvol verkocht

appartement in La pineda
WhatsApp Image 2023-10-20 at 21.18
casalunya

Blog

Nederlandse makelaar spanje
Woning spanje
Documenten

Abonneer op onze nieuwsbrief