Woning in Spanje zoeken: 8 meest bizarre verkoopfoto’s

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

Je hebt een woning in Spanje die je wil verkopen, of je bent juist op zoek naar een woning in Spanje. In een eerdere blog hebben we al even over het belang van goede foto’s gehad en hoe je die het beste kunt maken. Als makelaar komen wij soms foto’s tegen van mensen die onze blog duidelijk niet hebben gelezen. Hieronder dus een paar van onze favoriete foto’s uit het woningplatform archief.

 

1. Iemand een Spiegel voorhouden

Gelukkig hoeven we deze mevrouw geen spiegel meer voor te houden, aangezien ze het zelf al doet. 10 punten voor de moeite trouwens, die in het maken van deze foto is gestopt.

 

woning in spanje

 

2. Hoe meer zielen hoe meer vreugd

We snappen dat het heel gezellig is om met z’n allen herinneringen te maken in een woning. Of om buiten in de tuin te zitten met vrienden en/of familie. Maar voor het foto’s maken van een woning kan je wel 10 seconden even uit het beeld stappen toch. Toch?

 

 

3. Blaffende honden bijten niet 

Ze bijten inderdaad niet nee, dat wordt ook extra lastig gemaakt door de kooi waarin ze zitten.

 

 

4. Om (net niet) door een ringetje te halen

Je woont in Spanje en in de zomer is het warm, waardoor de kans groot is dat je een keer gaat zwemmen. Toch raden wij aan om je bikini, en je badkamer überhaupt, op te ruimen voordat je foto’s gaat maken voor een woning website. Is toch lastig doorheen te kijken vinden wij.

 

 

5. Garden naked and get some colour in your cheeks

Ten eerste hoeven wij niet te weten hoe andere mensen hun tuin bijhouden, dat moet je namelijk helemaal zelf weten. Het enige wat wij erover te zeggen hebben is, als je in Spanje woont, smeer je dan in ieder geval goed in. Ten tweede, hoe ver moet je bukken wil je een kleurtje krijgen “in your cheeks”!? Oh, en trouwens, waarom zou je daar wat kleur willen?

 

 

6. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel

Deze mensen lieten de leugen niet eens een kans. En zetten de foto’s met de minder mooie kamers, vol met schimmel er gewoon zelf op. Kom je als koper in ieder geval niet meer voor verrassingen te staan.

 

 

7. Netflix & chill?

Goed om te weten dat deze mensen naar de serie vikingen kijken, maar wij hadden ook best zonder deze informatie kunnen leven. Jullie?

 

 

8. Een foto zegt meer dan duizend woorden

We zijn heel blij voor de mensen die reizen en vaak op vakantie gaan zijn. Bij Casalunya zijn we een groot fan van beide. Maar we hoeven er geen foto’s van te zien in de woning die je wilt verkopen.

 

 

Jouw inzendingen

Wij willen natuurlijk graag een deel 2 maken.  Dus ben jij nou ook al een paar van dit soort dingen tegen gekomen? Stuur het dan vooral naar team@casalunya.com!

Andere blogs

Cala Jovera strand in Tarragona
Action
Casalunya

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen