Over Casalunya

Aangenaam kennis te maken!

Gids voor wie een droomplek wil vinden in Catalunya

Full service bureau voor alles rondom de aankoop en verkoop van jouw (tweede) woning in Spanje – Catalonië. 

  • Professionele begeleiding: als vastgoedadviseurs gidsen wij jou met onze bewezen aanpak door het aankoop- en verkoopproces van onroerend goed in Catalunya.

  • Compleet ontzorgd: als lokale makelaar ontzorgen wij iedere koper en verkoper met een soepel en efficiënt proces, ook 100% mogelijk op afstand.

  • Persoonlijke aandacht: wij begeleiden met persoonlijke aandacht en warme en oprechte betrokkenheid bij iedere stap in jouw vastgoedreis. Wij zijn betrokken gedurende het hele proces, ook na de overdracht bij de notaris.

  • Deskundige kennis: onze diepgaande kennis van de lokale Spaanse vastgoedmarkt, cultuur, regels en wetten zorgen ervoor dat jij ten alle tijd geïnformeerd bent over de keuzeopties die je hebt. Dankzij onze expertise kun je bij alle keuzemogelijkheden volledig geïnformeerd en zelfverzekerd een beslissing nemen.

  • Geholpen worden in eigen taal: onze teamleden spreken Catalaans, Spaans, Engels, Nederlands, Duits en Frans en begrijpt hoe belangrijk taal is om je comfortabel en goed begrepen voelen tijdens het hele proces.

  • Oplossingsgericht: wij hebben een groot vermogen om oplossingen te vinden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen rondom de koop en verkoop.

Waar, hoe en waarom is het allemaal begonnen?

2017
Aankoop appartement in Tarragona

Hieke Voorberg ervaarde hoe spannend het is om in Spanje een Spaanse hypotheek af te sluiten en te investeren in vastgoed vanuit Nederland. Zij kreeg uitstekende hulp van haar verkopend makelaar. 

2020
Oprichting van Casalunya

Hieke emigreert naar Tarragona, studeert af als makelaar en start middenin de corona-pandemie Casalunya, voor iedereen die een casa in Catalunya wil kopen of verkopen.

2022
Focus op aankoopbegeleiding

Vanwege de vele aanvragen voor begeleiding bij aankoop en verkoop van onroerend goed in Tarragona en omstreken, specialiseert Casalunya zich in aankoop- en verkoopmakelaars. 

2023
Fullservice kantoor voor aankoop en verkoop in Catalunya

Vanwege de grote vraag naar begeleiding en advies, stoppen we als traditionele makelaars en richten ons 100% op begeleiding bij aankoop en verkoop. 

Casalunya is een full service agency waar je behalve aankoopbegeleiding ook terecht kunt voor een Spaanse hypotheek,  (toeristische) verhuur en fiscale en administratieve zaken.

Wij zijn er voor locals én voor iedereen die nog niet in Spanje woont maar dat wel graag zou willen.

Succesvolle klantcases

Casalunya Makelaars
Casalunya Makelaars
Casalunya

Onze partners

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen