Cédula de Habitabilidad verkrijgen

Onze diensten

Maak jouw woning in Spanje verkoopklaar met een Cédula de Habitabilidad (bewoonbaarheidsverklaring). Bestellen met spoed ook mogelijk.

Plan direct een adviesgesprek!

Picture of Hieke Voorberg

Hieke Voorberg

Makelaar Spanje

Bij het verkopen of verhuren van een woning in Spanje is een geldige Cédula de Habitabilidad, oftewel een bewoonbaarheidsverklaring, van cruciaal belang. Dit document bevestigt dat de woning voldoet aan de minimale vereisten voor bewoning en is essentiële verkoopdocumentatie. Het verkrijgen ervan kan echter soms een complexe uitdaging zijn vanwege de aanvraagprocedure en lokale regelgeving. Het is niet alleen een juridische vereiste, maar ook een geruststelling voor potentiële kopers of huurders over de kwaliteit van de woning. Het ontbreken van dit certificaat kan leiden tot vertragingen en zelfs het mislopen van de deal.

Cédula de Habitabilidad verkrijgen

Wij staan klaar om het verkrijgen van jouw Cédula de Habitabilidad moeiteloos te maken. Ons ervaren team beschikt over diepgaande kennis van de lokale regelgeving en de vereisten voor dit document. Wij zullen je begeleiden bij het verzamelen van de benodigde documenten, het invullen van de aanvraag en het indienen ervan bij de juiste instanties.


Onze aanpak

Het proces van het verkrijgen van een Cédula de Habitabilidad kan complex zijn, maar met Casalunya Makelaars aan je zijde wordt het een gestroomlijnde en zorgeloze ervaring. Ons team van experts zal je begeleiden en adviseren, zodat je de benodigde certificering kunt verkrijgen zonder gedoe.

Bij Casalunya hebben we jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in het assisteren van cliënten bij vastgoedtransacties in Spanje. Ons toegewijde team staat klaar om jouw belangen te behartigen en je te helpen bij het verkrijgen van de Cédula de Habitabilidad die je nodig hebt.

"Zonder Hieke Voorberg en haar team was deze verkoop voor onze oom en tante nooit gelukt. Oom en tante hadden het appartement 33 jaar geleden gekocht en sindsdien meerdere maanden per jaar gewoond en genoten. Echter…. Hadden oom en tante in al die jaren nooit alle nodige up-dates gedaan van hun persoonlijke registraties, dus deze waren voor de verkoop niet up-to-date, waardoor er Überhaupt geen verkoop zou kunnen plaatsvinden….. In een week tijd zijn er door Casalunya International Real Estate Agency wonderen verricht waardoor de verkoop kon doorgaan en uiteindelijk is gerealiseerd.."

 

Daarom Casalunya

Wil jij  jouw woning verkopen en heb jij hulp nodig met het verkoopklaar maken van de woning? Schakel ons in en bestel onze service voor het verkrijgen van een bewoonbaarheidsverklaring (Cédula de Habitabilidad). 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het verkrijgen van jouw Cédula de Habitabilidad en andere vastgoedgerelateerde diensten, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Cédula de Habitabilidad verkrijgen

 

Meer informatie?

Bel, stuur een WhatsApp bericht naar +34 644 38 93 61,  mail naar info@casalunya.com of vul onderstaand formulier in. Direct een gesprek inplannen? Boek een online consult gesprek.

Casalunya blog

appartement in torredembarra
uitzicht op zee
Tarragona

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen