Spaans testament woning Spanje

Onze diensten

Regel je Spaans testament voor woning in Spanje met deskundig advies van Casalunya. Gemoedsrust verzekerd.

Plan direct een adviesgesprek!

Hieke Voorberg

Hieke Voorberg

Makelaar Spanje

Als je onroerend goed bezit in Spanje, dan is een Spaans testament een must. Dit voorkomt juridische complicaties bij overlijden en zorgt  ervoor de overdracht van eigendom aan erfgenamen of begunstigden volgens jouw wensen verloopt. Wij begeleiden jou met het correct opstellen van een testament bij de notaris in Spanje, waarna deze wordt geregistreerd in Spanje. Wil je een donatie doen of heb je hulp nodig met het op naam stellen van de woning vanwege overlijden? Daar kunnen wij ook bij helpen.

Spaans testament

Ons team van makelaars heeft niet alleen uitgebreide kennis van de Spaanse vastgoedmarkt, maar begrijpt ook de bredere aspecten van het wonen en bezitten in Spanje. We zijn er om je te begeleiden bij het nemen van verstandige juridische beslissingen. Bij het opstellen van een testament bij de notaris in Spanje is het essentieel om met professionals te werken die de lokale wetgeving begrijpen en ervaring hebben met internationale aspecten van testamenten. Bij Casalunya Makelaars begrijpen we de complexiteit van dit proces en bieden we een slimme en betrouwbare oplossing om een Spaans testament op te stellen.

 

Waarom kiezen voor een Spaans Testament via Casalunya?

 
  • Specialistische kennis: Wij begrijpen de complexe juridische en culturele aspecten van het opstellen van een testament in Spanje. We kunnen je begeleiden bij het begrijpen van de lokale wetgeving en regelgeving.
  • Persoonlijke aanpak: Geen twee situaties zijn hetzelfde. We werken nauw met je samen om een testament op maat op te stellen dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.
  • Juridische expertise: Jouw testament voldoet aan alle juridische vereisten.
  • Zorg voor je dierbaren: Een zorgvuldig opgesteld testament geeft je gemoedsrust, wetende dat je bezittingen op de juiste manier worden verdeeld en je dierbaren worden beschermd.
"Hoewel wij een vreemde eend in de bijt waren is alles meer dan goed verlopen. Proactieve communicatie, vlotte opvolging en een uitstekende liaison tussen alle betrokken partijen! Casalunya staat met raad en daad (bijna) 24uur paraat en de opvolging is zeer goed. Ook de nazorg (erg belangrijk) is goed. Zo vind er follow up plaats om electra, water op naam te krijgen maar ook zaken als verhuurlicentie, testament, boekhoudkantoor, etc om dit geregeld te krijgen. Geen vraag is te gek, er volgt altijd een antwoord! Wij raden Casalunya ook zeker aan indien je een huis in Spanje wil kopen! Nogmaals dank voor alle moeite, tijd en begeleiding die jullie in ons project hebben gestoken!"
Peter
Samen met zijn vrouw kocht hij een woning in Salou en huurde ons in als aankoopmakelaar.
Lees zijn verhaal op onze Google Review-pagina

 

Onze aanpak

Wij begrijpen de zorgen die gepaard gaan met de zorg voor je nalatenschap en bieden je de expertise en begeleiding om dit proces vlot te laten verlopen. 

Onze aanpak bij het opstellen van een Spaans testament begint met een grondige evaluatie van je situatie en wensen. We zullen je helpen bij het identificeren van belangrijke aspecten, zoals erfgenamen, legaten, en de verdeling van bezittingen. Vervolgens werken we samen met onze juridische partners en notaris om een waterdicht Spaans testament op te stellen. Je ontvangt de vertaling van ons in het Nederlands. Wij zijn aanwezig bij ondertekening van de akte bij de notaris en gedurende het hele traject beschikbaar voor al jouw vragen.

 

Spaans testament

 

Daarom Casalunya

 

We begrijpen dat je tijd in Spanje beperkt is en dat je het aankopen in een land waar je de taal en regels niet kent spannend vindt. Je wilt geen miskoop doen, of belanden in een Ik vertrek-scenario. Daarom selecteren wij samen met onze lokale partners de beste opties en bespreken de mogelijkheden en de aankoopstrategie.  

 

Meer informatie

Neem contact op met ons deskundige team voor meer informatie en advies over het opstellen van een Spaans testament in Spanje. Wij zijn hier om je te helpen een duidelijke weg te vinden in dit belangrijke proces. 

Meer informatie?

Bel, stuur een WhatsApp bericht naar +34 644 38 93 61,  mail naar info@casalunya.com of vul onderstaand formulier in. Direct een gesprek inplannen? Boek een online consult gesprek.

Casalunya blog

kopen huurwoning
calig2
Tarragona

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen