Toeristische licentie in Catalonië

Onze diensten

Toeristische licentie in Catalonië verkrijgen: advies, begeleiding, naleving, rendement maximaliseren met Casalunya.

Plan direct een adviesgesprek!

Picture of Hieke Voorberg

Hieke Voorberg

Makelaar Spanje

Het verhuren van je woning als toeristische accommodatie in Catalonië is een geweldige manier om inkomsten te genereren. Echter, het verkrijgen van de benodigde toeristische licentie kan een complex en tijdrovend proces zijn. De wirwar van gemeentelijke voorschriften en procedures kan verwarrend en ontmoedigend zijn, en het risico op fouten ligt altijd op de loer. Het niet correct verkrijgen van een toeristische licentie kan leiden tot boetes, het stopzetten van je verhuuractiviteiten en reputatieschade. 

Toeristische licentie

Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investeringspand, een stuk terrein, een gastenverblijf of zelfs een camping, bij Casalunya helpen wij jou vinden wat je zoekt. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom helpen we jou om sneller te vinden wat je zoekt. Daarvoor zetten wij onze expertise, jarenlange ervaring en ons warme lokale netwerk voor jou in.  Wil jij direct weten wat jouw kansen zijn en goed voorbereid te werk gaan? Als jou lokale aankoopmakelaar voorkomen wij tijdverspilling en frustratie.

 

Waarom kiezen voor aanvraag van toeristische licentie via Casalunya?

 
  • Advies type licentie Wil je de hele woning verhuren? Of slechts een deel? Als particulier of zakelijk? Wij adviseren jou welk type licentie het beste past en wat daar allemaal bij komt kijken.
 
  • Gemeentelijk doolhof: Het aanvragen van een toeristische licentie vereist het doorlopen van een doolhof van gemeentelijke regels en aanvragen. Het risico om de weg kwijt te raken is groot, wat kan leiden tot vertragingen en zelfs afwijzingen.
 
  • Naleving van voorschriften: Elk gebied in Catalonië heeft zijn eigen specifieke voorschriften en vereisten voor toeristische verhuur. Een professionele aanpak zorgt ervoor dat je aan alle regels voldoet en geen onnodige strubbelingen ondervindt.
 
  • Tijd en energie: Het proces van het aanvragen van een licentie kan veel tijd en energie vergen, wat ten koste gaat van je mogelijkheden om je te richten op andere aspecten van je vastgoedinvestering.
"Vandaag de sleutels ontvangen van ons appartement, aangekocht via Casalunya. Alles is soepel verlopen, op de verkoper na die soms de zaak wat vertraagd heeft. We zijn uiteindelijk maar 1x naar Spanje geweest om te bezichtigen, verder is het gelukt om alles vanuit NL te regelen. Fijn om via Hieke alles vertaald te ontvangen. Vanuit Casalunya zijn we ook direct in contact gebracht met een aannemer om te verbouwen en een bedrijf dat ons helpt om het appartement eventueel te verhuren in de toekomst. Na het traject ook de mogelijkheid om op afkoop nog hulp te krijgen bij andere zaken zoals belastingaangifte, vve zaken etc. Al met al een goede ervaring met Casalunya en een prettig idee dat er altijd nog een contact persoon in de buurt is daar voor onvoorziene zaken!!"
Lees hoe klanten de aankoop via ons ervaren op onze Google Review-pagina
Casalunya Makelaars
Alex en Danien
Kochten een appartement in Torredembarra, behalve aankoopbegeleiding hielpen wij hen ook met hun NIE-nummer, toeristische licentie, aannemer en alarmsysteem.

 

Onze aanpak 

Wij kunnen jou helpen om dit proces soepel en efficiënt voor je te regelen. Met onze professionele aanpak hoef je je geen zorgen te maken over het aanvragen van een toeristische licentie. Wij kennen de regels, weten welke documenten nodig zijn en volgen het proces nauwgezet. Hierdoor kun jij je focussen op het maximaliseren van je rendement, terwijl wij de licentieaanvraag voor onze rekening nemen.

 

toeristische licentie

 

Daarom Casalunya

 

We begrijpen dat je tijd in Spanje beperkt is en dat je het aankopen in een land waar je de taal en regels niet kent spannend vindt. Je wilt geen miskoop doen, of belanden in een Ik vertrek-scenario. Daarom selecteren wij samen met onze lokale partners de beste opties en bespreken de mogelijkheden en de aankoopstrategie. 

 

Meer informatie

Bespaar tijd, energie en onnodige stress door te vertrouwen op professionele hulp bij het aanvragen van je toeristische licentie. Neem contact op met ons team voor meer informatie over hoe we je kunnen ondersteunen bij het aanvragen van een toeristische licentie in Catalonië. We zijn er om je te helpen bij een vlekkeloze en legitieme verhuur ervaring.

Meer informatie?

Bel, stuur een WhatsApp bericht naar +34 644 38 93 61,  mail naar info@casalunya.com of vul onderstaand formulier in. Direct een gesprek inplannen? Boek een online consult gesprek.

Casalunya blog

Sant Jordi
appartement spanje
WhatsApp_Image_2023-10-04_at_10.53

Abonneer op onze nieuwsbrief