Verhuur vakantiewoning Catalonië

Onze diensten

Professionele verhuur van vakantiewoningen in Catalonië met Casalunya, maximale bezetting en juridische gemoedsrust.

Plan direct een adviesgesprek!

Picture of Hieke Voorberg

Hieke Voorberg

Makelaar Spanje

Het beheren van een vakantiewoning als je zelf niet in Spanje woont kan een uitdagende taak zijn. Er komt ook best veel bij kijken: van positionering op populaire platforms, schoonmaak en coördinatie van gasten. Wil je verdienen aan jouw (tweede) woning in Spanje en graag zo passief mogelijk? Informeer dan naar de opties voor vakantieverhuur.

 

Verhuren vakantiewoning

Het voordeel van een goede beheerpartij inschakelen voor vakantieverhuur is dat het je in staat stelt om optimaal te profiteren van je vastgoedinvestering zonder zelf continu ter plaatse te moeten zijn. Wij helpen jou om met vertrouwen en gemak te investeren in vakantieverhuur. Zo pluk jij de vruchten van je vastgoedinvestering zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de dagelijkse operationele taken.

 

Vakantieverhuur uitbesteden

Samen met onze lokale partner helpen wij jou om de maximale winst te halen uit jouw (tweede) vakantiewoning.

 

Onze aanpak

 
Rendementsberekening Wij analyseren hoeveel jouw woning kan opbrengen: van prijs per nacht tot bezettingsgraad. Deze informatie verwerken wij in een rendementsberekening, waarin wij ook de kosten verwerken, zodat jij ziet wat je jaarlijks zult overhouden (before taxes).

 

Homestaging: We nemen de inrichting en styling van je woning op ons om aantrekkelijke foto’s te creëren en een gastvrije sfeer te bieden.

 

Expertise in positionering: We kennen de ins en outs van populaire verhuurplatforms naar keuze. We positioneren jouw woning strategisch om maximale boekingen te genereren.

 

Maximaliseren inkomsten: Ons team zet zich in om de bezettingsgraad te optimaliseren, wat rechtstreeks resulteert in hogere inkomsten voor jou als eigenaar.

 

Ontzorging: Van schoonmaak tot check-in en check-out, we zorgen voor alles. Jouw woning blijft in topconditie, klaar om gasten te ontvangen. Je hoeft niet constant aanwezig te zijn om gasten te ontvangen, wat vrijheid en flexibiliteit biedt. Met onze beheerdiensten kun je een passief inkomen opbouwen zonder dat je zelf voortdurend aanwezig hoeft te zijn.

 

Gasttevredenheid: Wij zorgen voor een uitstekende gastervaring. Dit leidt tot positieve recensies, herhaal boekingen en aanbevelingen aan anderen, wat je reputatie en inkomsten verbetert. 

¨Het appartement heeft zo ongeveer de hele zomer vol gezeten, dus ik denk dat we al dit jaar bijna quitte gaan draaien (excl. verbouwingskosten dan). Dat zou echt super zijn. Lika lijkt het fantastisch te doen. Ze lijkt de zaken goed onder controle te hebben, is behulpzaam en goed bereikbaar per whatsapp als dat nodig is.¨

Nina kocht een appartement in Tarragona en verhuurt het aan toeristen

 

Daarom Casalunya

We begrijpen dat je tijd in Spanje beperkt is en dat je het aankopen in een land waar je de taal en regels niet kent spannend vindt. Je wilt geen miskoop doen, of belanden in een Ik vertrek-scenario. Daarom selecteren wij samen met onze lokale partners de beste opties en bespreken de mogelijkheden en de aankoopstrategie.  

 

Meer informatie 

Neem contact op met ons team voor meer informatie over hoe we jouw vastgoedinvestering in Spanje kunnen optimaliseren en een passieve inkomstenstroom kunnen opbouwen via vakantieverhuur.


verhuur vakantiewoning

 

Meer informatie?

Bel, stuur een WhatsApp bericht naar +34 644 38 93 61,  mail naar info@casalunya.com of vul onderstaand formulier in. Direct een gesprek inplannen? Boek een online consult gesprek.

Casalunya blog

appartement torredembarra
casalunya
verkoopbegeleiding

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen