Zonnepanelen Catalonië

Onze diensten

Zonnepanelen in Catalonië: Duurzaamheid, energiebesparing, en zonne-energie in jouw Spaanse woning.

Plan direct een adviesgesprek!

Hieke Voorberg

Hieke Voorberg

Makelaar Spanje

Het kiezen van zonnepanelen is een verstandige beslissing, maar het juiste pad vinden kan een complex proces zijn. Samen met onze partners helpen we je thuis duurzamer te maken door de zon als energiebron te benutten. Stuur ons een bericht als je meer informatie wilt over hoe je de Spaanse zon kunt inzetten voor energie voor jouw vrijstaande (off grid) huis.

 

Zonnepanelen aanleggen

 

Onze aanpak

Via onze partner voor zonnepaneelinstallatie beginnen we met een grondige analyse van jouw huis en energiebehoeften. Daarna ontvang je een plan om jouw huis efficiënter en duurzamer te maken, zodat je kunt besparen op je energierekening!

 

De voordelen

 

Spaanse zon: Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar heeft Spanje een enorm potentieel voor zonne-energie. Onze partners begrijpen de specifieke voordelen en uitdagingen van dit klimaat.

 

Taalgemak: We begrijpen dat communicatie belangrijk is. Onze partners kunnen je helpen in je eigen taal, zodat je volledig begrijpt hoe je je huis duurzamer kunt maken

 

Maatwerkoplossingen: Elk huis is uniek. Onze partners zorgen ervoor dat het advies en de installatie van zonnepanelen worden afgestemd op de kenmerken van jouw woning.

 

Eenvoudig abonnement: Naast de traditionele installatie bieden wij via onze duurzaamheidspartner ook een abonnementsmodel voor zonnepanelen. Dit maakt het mogelijk om de panelen “te huren”, zodat er geen aanvankelijke betaling nodig is, maar er maandelijks een vergoeding wordt betaald.

Deze vergoeding vertegenwoordigt meestal 30% van de besparingen die jouw systeem genereert. Het model omvat ook onderhoud en een verzekering voor 20 jaar, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken!

"Na de installatie van 16 zonnepanelen op het dak van onze verhuurvilla, kunnen we vanaf nu nog meer genieten van de Spaanse zon. Alles verliep zonnig, snel en boven verwachting zoals bijvoorbeeld de levertermijn, alle afspraken zijn perfect nagekomen, de communicatie en informatie verliep perfect, de installateurs wilden per sé zelf na afloop aanvegen na een lange warme dag. Zelfs de opbrengst van energie is boven verwachting."
Eigenaresse van Villa Luna (www.villaluna.es)

 

Daarom Casalunya

We begrijpen dat je tijd in Spanje beperkt is en dat je het aankopen in een land waar je de taal en regels niet kent spannend vindt. Je wilt geen miskoop doen, of belanden in een Ik vertrek-scenario. Daarom selecteren wij samen met onze lokale partners de beste opties en bespreken de mogelijkheden en de aankoopstrategie. 

 

Meer informatie

Neem contact op met ons team van experts voor meer informatie over de duurzaamheid van jouw huis en de installatie van zonnepanelen.

 

zonnepanelen aanleggen

Meer informatie?

Bel, stuur een WhatsApp bericht naar +34 644 38 93 61,  mail naar info@casalunya.com of vul onderstaand formulier in. Direct een gesprek inplannen? Boek een online consult gesprek.

Casalunya blog

verbouwen
tarraco-a-la-taula-1
huis makelaar

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen