Geprefabriceerde huizen Spanje: het merk Hüga installeert ze in 24 uur

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

Geprefabriceerde huizen Spanje: welke opties zijn er? Sinds kort kun je hiervoor terecht bij Realyplus die de Hüga-technologie gebruikt voor het maken van prefab-huizen: 100% mobiel, gemonteerd in 24 uur en beschikbaar vanaf 110.000 euro. 

 

Te koop via Realtyplus

Het de internationale makelaarsagency Realtyplus die de woningen aanbiedt. Behalve in Spanje gaan zij de prfab huizen ook aanbieden aan klanten in de landen waar haar franchises en filialen zijn gevestigd: Portugal, de VS, Mexico en verschillende Latijns-Amerikaanse landen, zoals Cuba, Colombia, Ecuador, Paraguay en Argentinië. “In een globale wereld is duurzame stadsontwikkeling niet alleen een verplichting voor toekomstige generaties, maar ook een realiteit die winstgevend is”, besluit Realtyplus.

 

Montage binnen 24 uur

 

Deze prefab huizen verlaten de fabriek praktisch afgewerkt, daarom is het mogelijk om deze binnen 24 uur te monteren. Het is niet nodig om een fundament te leggen omdat deze in de Hüga-woningen zijn ingebouwd. Zodra het huis op de plaats van bestemming is aangekomen, hoeft het alleen nog maar te worden aangesloten op de waterleiding, de elektriciteit en de riolering om klaar te zijn voor bewoning.

Het interieur is namelijk al volledig uitgerust. Denk aan de die gemonteerd worden afgeleverd. Er wordt zelfs serviesgoed in de kasten gelegd. Klanten hebben de mogelijkheid om het ontwerp, sommige afwerkingen en het meubilair aan te passen aan hun smaak. Zo is het mogelijk om kleuren, texturen en afwerkingen te kiezen voor vloeren, ramen, toegangsdeuren, keukenmeubels en slaapkamermeubels.

 

prefab huis spanje

 

Sporters, senioren en kleine gezinnen

Volgens het Realtyplus is het klantenprofiel voor dit soort geprefabriceerde woningen zeer gevarieerd. Ze mikken op een doelgroep in de leeftijd van 28 en 45 jaar, single, in relatie, senioren en gezinnen met 1 of 2 kinderen. Andere potentiële klanten zijn natuur- en sportliefhebbers, die sporten beoefenen in een natuurlijke omgeving, zoals fietsen, skiën, klimmen, vissen of kanoën.

 

Type prefab woningen

Het meest eenvoudige model is ongeveer 45 m2, omvat een slaapkamer, badkamer, keuken, woon-eetkamer en een ontspanningsruimte op het dak, en is beschikbaar vanaf 110.000 euro.

Naast huisvesting zijn deze modulaire gebouwen ook bedoeld om te dienen als kantoor, winkel of zelfs klaslokaal. 

De opties die er nu zijn:

– Hüga HOME (woningen)

– Hüga SUITE (hotels/toerisme)

– Hüga BUSINESS (detailhandel/kantoren)

– Hüga SCHOOL (onderwijsinstellingen)

– Hüga PLUS (uitbreiding van de vorige modellen). 

 

prefab huizen

 

Volgens Realtyplus zijn de gebouwen bestand tegen aardbevingen en andere natuurverschijnselen, en zijn ze overkoepeld.

 

 

Op zoek naar een terrein in Catalonië?

Wil jij een nieuw leven opbouwen in Catalonië, maar ben je nog zoekende naar een goede manier? Laat ons weten wat je zoekt. Als makelaarskantoor in Catalonië (Tarragona) kennen wij exact de mogelijkheden van de lokale markt. Of je nou op zoek bent naar een terrein voor een prefab huis of het bouwen van een woning of een ´plug& play´ appartement of een luxe villa. Laat ons weten wat je zoekt, dan voorzien wij jou van advies. Ook als wij jou zelf niet verder kunnen helpen.

 

Meer lezen

Prefab huis kopen in Spanje

3D-geprinte woning in Spanje kopen

Huis bouwen in Spanje: zo gaat het in zijn werk

 

Andere blogs

ecologisch verantwoorde huizen
coliving
santa-tecla

Abonneer op onze nieuwsbrief