¡Hola! Wij zijn internationaal makelaarskantoor Casalunya

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

Wij zijn een internationaal team van makelaars, gespecialiseerd in de verkoop van unieke woningen. Vanuit de Oud-Romeinse kuststad Tarragona verkopen wij de meest exclusieve villa’s op de mooiste plekjes aan de Costa Daurada.

Meet the team

Ons team bestaat uit makelaars gespecialiseerd in de woningmarkt in Tarragona (Costa Daurada Catalonië).

Casalunya is opgericht in 2020 om de internationale kopers die een tweede woning zoeken aan de Costa Daurada beter te helpen. In ons portfolio vind je woningen in het hogere segment, gelegen op unieke plekken. Wij spreken Engels, Nederlands, Duits, Catalaans en Engels. Ons kantoor is gevestigd in het stadscentrum van Tarragona.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over ons team.

 

casalunya team

 

De 6 geboden van het Casalunya team

 
 

 

1. Vertrouwen komt op de eerste plaats

We kunnen alleen een succesvol team zijn als we elkaar vertrouwen. We nemen de tijd om elkaar te begrijpen en het vertrouwen op te bouwen, zodat we de verkoop en aankoop zo snel mogelijk kunnen doen.

 

2. Wij hechten waarde aan authenticiteit en eerlijkheid

Communication is key! Er zijn veel manieren om informatie over te brengen. Wij doen dit graag op een authentieke en eerlijke manier, omdat dit belangrijke waarden voor ons zijn.

 

3. Let’s make things easy

Het leven is al ingewikkeld genoeg. Daarom is ons streven om de aankoop of verkoop van jouw woning zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodat jij je kunt focussen op de nieuwe stap in jouw leven, en alle emoties die daarbij horen.

 

4. We zijn er blijvend voor jou 

 

Zodra we jouw vertrouwen hebben om te helpen bij de verkoop of aankoop van jouw huis, gaan we nergens heen, we blijven aan je zijde tot “infinty and beyond”.

5. Duurzame woningen

Elke dag komen er meer mensen op aarde, dus het bewustzijn van een duurzame economie moet groeien. Wij nemen het klimaatakkoord van Parijs serieus en passen de Sustainable Development Goals (SDG’s) toe in onze bedrijfsstrategie. Zo willen we duurzame energie bevorderen, zowel door voorlichting als door samenwerking. Ook willen we als makelaar samenwerken om steden in Catalonië inclusiever, veiliger, veerkrachtiger en duurzamer te maken. Wij geloven dat het noodzakelijk is om meer te doen met minder en om duurzame consumptie en productie te hebben.

6. Persoonlijke en professionele groei

Als we groeien als mens en als professional, kunnen we steeds meer waarde toevoegen. Daarom hechten wij veel belang aan de opleiding en training van ons team.

 

casalunya

Andere blogs

zee spanje
Tarragona
woningen spanje

Abonneer op onze nieuwsbrief