Ikea Tarragona: feestelijke opening deze maand in winkelcentrum Parc Central

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

Ikea Tarragona is sinds 4 oktober 2021 een feit. Oké, het is lang niet zo´n grote winkel als in Barcelona, maar het is een aanwinst voor de stad! Je kunt de winkel vinden in Parc Central, het grootste winkelcentrum van de stad.

 

IKEA Diseña: vooral gericht op advies

De winkel telt 84 vierkante meter en is te vinden op de bovenste verdieping van het winkelcentrum Parc Central. Het doel van deze vestiging is om klanten te helpen en adviseren bij het bestellen van diensten bij Ikea. Vanwege het kleine oppervlak kun je niet alles vinden in deze winkel genaamd IKEA Diseña, maar je krijgt er wel volop persoonlijke aandacht en advies over bijvoorbeeld het aankopen van een keuken of andere meubels. Daarnaast kun je er diensten contracteren zoals het ophalen, vervoeren en monteren van de meubels.

 

Ikea & Catalonië: een goede match

 

Het plaatsen van deze winkel is een antwoord van Ikea op de vraag. Volgens een studie van KPMG, haalt Ikea maar liefst 23% van al haar omzet in Spanje uit Catalonië met een omzet van ca. 331 miljoen euro per jaar. De winkels zijn goed voor 2.864 banen en vertegenwoordigen 369 bedrijven. Voor de schatkist van de regio Catalonië is Ikea ook een feest: het levert de Catalaanse regio zo´n  12,8 miljoen euro op.

Naar de winkel

Heb je hulp nodig bij een bestelling of ben je op zoek naar een andere dienst van Ikea? 

Je kunt de winkel vinden op het volgende adres: Parc Central, Carrer de Vidal i Barraquer, 15-17, Centro, 43005 Tarragona.

Zoals eerder gezegd, verwacht geen grote Ikea-vestiging. Het is een kleine vestiging met 8 medewerkers. 

Veel plezier!

 

 

 Meer lezen

 

–  Tiny house in Catalonie: het kan wél! 

3D geprinte woning in Spanje

Huis bouwen in Spanje: zo gaat het in zijn werk

 

Andere blogs

Casalunya
bergen spanje
appartement Parte Alta Tarragona

Abonneer op onze nieuwsbrief