Investeren in vastgoed in Spanje via proptech Inviertis

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

Inviertis Properties helpt kleine en middelgrote investeerders om te investeren in vastgoed in Spanje. Deze proptech maakt het mogelijk om vanaf het eerste moment cashflows te ontvangen door te investeren in panden die al verhuurd zijn. Via het online platform van 
Inviertis kun je een investering kiezen die bij jou past, op basis van je budget, de zone en kenmerken. 

 

Investeren in vastgoed in Spanje in 3 stappen

 

investeren in vastgoed

 

 

 

De website is eenvoudig en intuïtief. Als je geen Spaans spreekt, klik dan de Engelstalige website aan.

Stap 1: Oriënteer je op een investeerderspand. Filter op winstgevendheid (ROI), locatie, type vastgoed zoals appartement, garage etc., verkoopprijs… Vergelijk de financiële analyse van de woningen met ROI waarin je bent geïnteresseerd.  Draai een compleet rapport uit met de ROI en cashflow. In het overzicht staat ook een omschrijving van degene die de woning momenteel huurt. Wil je kopen? Druk dan op de knop: ´realizar una oferta.´ Vervolgens kun je een bod uitbrengen en een vraag stellen aan de eigenaar van de woning.

 Vervolgens is het nodig om je telefoonnummer in te vullen, en je NIE nummer in te vullen en een kopie daarvan te uploaden. Vervolgens is jouw bod compleet en zal er contact met je worden opgenomen voor het vervolgtraject van de aankoop. 

 

ROI haarscherp vastgesteld voor aankopen vastgoed in Spanje

Inviertis speelt in op diverse trends in de vastgoedmarkt, namelijk de toename voor vastgoedbeleggingen in Spanje én de online-mogelijkheden en technologie. Inviertis analyseert niet alleen zorgvuldig diverse variabelen om de verkoopprijs te berekenen, ook worden alle kosten van het vastgoed in rekening gebracht. Waardoor ze een haarscherp beeld kunnen biedne van de Return on Investment per pand. Ook doen ze een onderzoek naar de huurder, om het risico op wanbetaling of andere kopzorgen te voorkomen. 

inviertis

 

Bruto rendement van 5% – 9%

Rebeca, CEO van Inviertis, legt uit dat het portfolio van Inviertis elke dag beter wordt. Momenteel hebben ze een woning in Reus in de verkoop (nov 2020, als je een error krijgt ben je te laat 😉 met een ROI van 9%. 

“Momenteel is het gemiddeld rendement van de woningen in ons portfolio gemiddeld 5% bruto, maar we streven ernaar dat dit dichter bij 6% komt te liggen,” legt de CEO van Inviertis Properties uit. De prijsklasse bij Inviertis is breed, maar de meeste liggen tussen 150.000 en 200.000 euro. Maar ze werken ook met investeringen tot 1 miljoen euro.

Rebeca: “Onroerend goed makelaars richten zich op de verkoop van onroerend goed aan de eindgebruiker. Inviertis werkt alleen voor beleggers en concentreert zich op de financiële prestatie van hun activa. Ons verdienmodel? 3% van de uiteindelijke verkoopprijs van het onroerend goed.” 

 

Meer lezen over investeren in vastgoed in Spanje

Investeren in Spaans vastgoed via socimis, de Spaanse variant van REITS 

Rentabiliteit vastgoedinvesteringen Spanje zakt in derde kwartaal 2021 tot gemiddeld 7%

Woning verhuren in Spanje: jouw rechten en plichten als huiseigenaar 

Investeren in vastgoed in Spanje: zo doe je het samen

 

Andere blogs

bouwvergunning
Huis spanje
calig2

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen