Investeren in vastgoed: Restate Brothers Barcelona investeert nog 6 miljoen euro voor eind 2021

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

Restate Brothers, een Catalaans familiebedrijf in vastgoed gespecialiseerd in de aankoop van residentiële gebouwen en flats in en rond Barcelona, zal voor 2021 in totaal 6 miljoen euro investeren in de aankoop van activa. Dat liet de CEO Alex Picas de la Rosa weten. Het bedrijf investeert gemiddeld 500.000 euro per maand in vastgoed in Barcelona. 

 

Perfect moment om te investeren in vastgoed

In een jaar tijd Restate Brothers vastgoed activa ter waarde van 7 miljoen euro aan zijn portefeuille toegevoegd, wat neerkomt op een gemiddelde investering van meer dan 500.000 euro per maand.

Hij zegt:  “Dit is historisch gezien een geweldig moment om vastgoed aan te kopen. De  rentetarieven zijn historisch laag, er is  veel liquiditeit op de markt, banken straffen de deposito’s af plus er zijn weinig beleggingsalternatieven met hetzelfde risicoprofiel”. Picas kan snel schakelen omdat ze over de nodige financiële slagkracht beschikken om in zeer korte tijd veel vastgoed in Barcelona aan te kopen en daar geen externe financiering voor nodig hebben. Dat betekent dat ze de operaties sneller kunnen uitvoeren.

 

Over Restate Brothers

Restate Brothers is in 2016 opgericht door de broers Alex en Pedro Picas de la Rosa. Het bedrijf is  gespecialiseerd is in de aankoop en asset management van vastgoedactiva in Barcelona en omstreken. Na de eerste operaties kreeg het bedrijf de steun van verschillende Spaanse en buitenlandse investeerders met een financiële injectie van 4 miljoen euro. Restate Brothers heeft momenteel activa in Baix Llobregat, Vallés Oriental en Maresme, hoewel de meeste van haar activa zich in de stad Barcelona bevinden.

 

 

Meer lezen over investeren in vastgoed

Rentabiliteit vastgoedinvesteringen Spanje daalt

Belastingregels voor tweede woning verhuren in Spanje

Investeren in vastgoed: zo doe je het samen

 

Andere blogs

woning spanje
Costa Dorada
Casalunya

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen