Port Aventura pretpark krijgt nieuwe attractie genaamd Uncharted

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

port-aventura

Port Aventura pretpark krijgt nieuwe attractie genaamd Uncharted

PortAventura krijgt in 2023 weer een nieuwe attractie. Het is een indoor attractie gebaseerd op het zeer populaire en ook eerder al verfilmde  PlayStation spel Uncharted.

 

port aventura

 

PortAventura World is een pretpark in Salou en Vila-Seca dat ongeveer 3,5 miljoen bezoekers per jaar trekt. Hiermee is pretpark Port Aventura het meest bezochte themapark van Spanje, en het zesde meest bezochte themapark van Europa.
Het ligt op een kwartier rijden van Tarragona stad, een uurtje vanaf Barcelona en is met de trein lijn R17 ook goed bereikbaar vanaf Tarragona en Barcelona. 

 


Uncharted indoor achtbaan in The Far West 

PortAventura is enkele maanden geleden begonnen met de bouw van de nieuwe attractie, maar tot nu toe was er nog niets bekend over het thema. Het park had aangekondigd dat het in de Far West zou komen en dat de inlijving ervan het Wilde Westen nog wilder zou maken.

De directie zei hierover: “Bij PortAventura World houden we niet van de klassiekers, we zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen. Daarom kunnen wij u verzekeren dat deze nieuwe attractie iets zal zijn dat de avonturiers die ons bezoeken nooit eerder hebben gezien”.

Verder willen ze er nog weinig over kwijt.

Maar wel duidelijk is dat het een overdekte achtbaan wordt en dat deze gebouwd wordt door de prestigieuze fabrikant Intamin. Ook is duidelijk dat het gaat om een achtbaan van bijna 700 meter lang en meer dan 12 meter hoog zijn, geplaatst in een ruimte van 4.800 vierkante meter en 16 meter hoog.

Nog even geduld hebben dus, maar de directie liet weten dat we er in 2023 van kunnen genieten!

 

Andere blogs

calig
verbouwen
Digital nomad

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen