Professionele fotografie woning in Spanje voor verhuur of verkoop

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

De verkoop van jouw woning in Spanje verloopt snel en gemakkelijk met professionele woningfotografie. Ben jij op zoek naar een vastgoedfotograaf in Catalonië, aan de Costa Daurada in de buurt van Tarragona? Wij helpen jou verder.

Vastgoedfotografie: daarom een goed idee

In Spanje is het mogelijk om jouw woning particulier te verkopen. Veel woningeigenaren doen dit. Ze maken even klik klak wat foto’s van hun woning en plaatsen deze op woningplatformen. Geloof ons: dit levert een veelvoud aan foto’s op, die nogal varieren van kwaliteit. Ieder heeft zijn talenten, en helaas zijn niet alle woningeigenaren ook getalenteerde fotografen.

Wanneer jij jouw woning in Spanje verkoopt via ons, dan zorgen wij voor professionele vastgoedfoto’s (en een professionele video) om ervoor te zorgen dat jouw woning de kopers aantrekt die de woning verdiend. Een professionele woningfoto vereist het juiste licht, een goede invalshoek en de juiste hoogte. Voorafgaand aan de fotoshoot helpen wij om jouw woning er zo goed mogelijk uit te laten zien via homestaging.

Hoe het werkt

Wil jij jouw woning (particulier) verkopen? Of heb je al een woning gekocht en wil je deze gaan verhuren en ben je op zoek naar een professionele fotograaf die jouw vastgoed op zijn best kan vastleggen? Wij kunnen jou helpen.

  • Laat ons weten om welke woning het gaat (adres, stuur eventueel wat foto’s mee, en de dag dat de shoot jou uitkomt);

  • Wij plannen een intake in waarin wij jouw persoonlijke wensen in kaart brengen en sturen jou op basis daarvan een offerte;
  • Je ontvang alle foto’s van de sessie, je betaalt op basis van het lokale uurtarief van de fotograaf. Echter kunnen we een aantal foto’s afspreken die ook worden bewerkt;
  • Foto’s worden aangeleverd in hoge resolutie en naar wens ook in lage resolutie (geschikt voor web);
  • Indien video ook gewenst is dan spreken we een pakketprijs af. Ook mogelijk: het laten maken van een virtuele tour van de woning.

Professionele fotografie woning in Spanje

Ben jij op zoek naar een professionele vastgoedfotograaf voor promotionele doeleinden, bijvoorbeeld voor de verkoop van jouw woning of de verhuur ervan? Zoek jij een fotograaf aan de Costa Daurada of in Tarragona en omstreken? Mail dan naar team@casalunya.com en laat ons weten: het adres, de gewenste datum van de fotoshoot en jouw persoonlijke wensen. Dan brengen wij jou, na een persoonlijke intake, in contact met een lokale vastgoedfotograaf die Engels spreekt. Voor een meerprijs kunnen wij zelf ook aanwezig zijn op de dag van de shoot.

Andere blogs

woning spanje
Casalunya
port-aventura

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen