Spaanse proptech Zazume digitaliseert huurdersmarkt

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

De huurwoningmarkt in Spanje zit in de lift in Spanje. Het zijn met name millennials die willen huren. Daar springt proptech Zazume nu op in. Dit platform maakt huren en verhuren voor zowel voor huurlingen als voor woningeneigenaren en property managers een (digitaal) feest.

Zazume vergemakkelijkt de woonervaring en optimaliseert alle diensten die nodig zijn om zich comfortabel in een nieuwe woning te vestigen, waarbij zelfs de levensstijl in de woning gedurende het hele verblijf wordt verbeterd. Zazume is het idee van de voormalige algemeen directeur van Airbnb voor EMEA Jeroen Merchiers uit Belgie. Zijn copagnon is Guillermo Ceballos, medeoprichter van startups als GymForLess of Andjoy -verkocht aan Sodexo in 2018-, worden bijgestaan door een team met ervaring in de vastgoedsector zoals WeWork, Fifth Wall, Neinor, Housell, Starcity, CBRE, Savills en Haya.

 

zazume

De oprichters van Zazume Jeroen en Guillermo

Wonen as a service

Het platform van Zazume is een SaaS-platform met als concept het compleet ontzorgen van zowel woningeigenaren als huurders volgens het concept ´hogares con servicios´, vrij vertaald als ´Wonen as a service´.  Het idee hiervoor is reeds succesvol gebleken in andere landen met bedrijven zoals HelloAlfred (VS) of Quinto Andar (Brazilië). Samen vertegenwoordigen ze een waarde van meer dan drie miljard euro. 

Zazume biedt het alles, van het huren van meubels, het afsluiten van de beste woningverzekering, het financieren van de borgsom, het veranderen van de eigenaar van de nutsvoorzieningen, abonnementen voor schoonmaak en stomerij, babysitting, technologische bijstand, reparatie van elektrische apparaten en zelfs massages en manicure.

In deze video zie je hoe Zazume werkt. Ook al spreek je geen Spaans, de beelden spreken voor zich. 

 

 

Omzet van 15 miljoen euro verwacht

Zazume begint binnenkort met haar expansie in Europa en verwacht alleen al op de Spaanse markt in de komende drie jaar een omzet van meer dan 15 miljoen euro te bereiken.

 

Meer lezen 

 

Huurgarantie verzekering afsluiten in Spanje: onze tips 

Woning huren of verhuren in Spanje: wie betaalt welke kosten?

Woning in Spanje opknappen met een klusser van Habitisssimo

Huurwoningen Spanje in handen van nationale en internationale banken 

 

Andere blogs

Woodys Eyewear
appartementen met zwembad
doen lente Barcelona

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen