Aankoopmakelaar in Catalonië

Onze diensten

Casalunya: Jouw vertrouwde aankoopmakelaar in Catalonië, met lokale expertise en persoonlijke begeleiding bij vastgoedaankopen.

Plan direct een adviesgesprek!

Hieke Voorberg

Hieke Voorberg

Makelaar Spanje

Veilig en zorgeloos vastgoed kopen in Spanje via een lokale aankoopmakelaar

 

Een woning kopen is een grote stap, niet alleen emotioneel maar ook financieel. Er komt veel meer bij kijken dan je van tevoren denkt, al helemaal in Spanje. Wat precies, dat kunnen wij jou vertellen. Zo kom je niet tijdens het traject voor verassingen te staan. Bij elke stap in de aankoop begeleiden wij jou en helpen jou met het maken van belangrijke keuzes 

Aankoopmakelaar

Heb je een woning gevonden en wil je deze met de beste voorwaarden en alle garanties aankopen? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar. Als je wilt aankopen maar nog geen woning hebt gevonden, bekijk dan eerst onze dienst voor personal real estate shopper.

Casalunya Makelaars staat klaar om voor jou de beste aankoopvoorwaarden te onderhandelen en om een grondige juridische en bouwtechnische controle uit te voeren. Zo kun jij met een gerust hart de aanbetaling doen en je Spaanse droomwoning aanschaffen met volledige garanties. Maak een vastberaden stap in Spanje met onze bewezen aankoopmethodes.

 

Waarom kiezen voor aankoopbegeleiding?

  • Kopen voor de beste prijs en aankoopvoorwaarden;
  • Een aankoopcontract dat jouw belangen beschermt;
  • Nederlandse begeleiding gedurende alle fasen van het aankoopproces.
"Hieke en Alejandro vormen een zeer succesvolle combinatie ; Hieke kan uitstekend de Nederlandse behoeften begrijpen en interpreteren, en Alejandro kent de markt ; heeft voor ons echt perfect onderhandeld ! Het huis zoeken en vinden hebben wij zelf gedaan, maar daarbij elke keer overlegd met Hieke . Het is ontzettend fijn en vertrouwd om gedurende het gehele proces iemand te hebben die je professioneel en kritisch begeleidt . Tot op echt het laatste moment ! Fantastisch echt ! Heel veel dank Hieke en Alejandro ! Jullie zijn toppers".
Casalunya Makelaars
Annet
Kocht in september 2023 samen met haar man een woning in Altafulla

 

Onze aanpak

Wij zien de aankoop van een Catalaanse woning in 3 fasen: het vinden van jouw woning, onderhandelen voor de beste voorwaarden en verzekerd zijn van een veilige aankoop, en de voorbereiding voor de overdracht. Naast ervaren makelaars beschouwen wij onszelf ook als de managers van jouw aankoopproject. Op basis van jouw budget en wensen stellen we een passende planning en strategie op.

 

Inclusief:

  • Persoonlijke aankoopstrategie, waardering en planning.
  • Aankoop tegen optimale prijs en voorwaarden.
  • 100% veilige aankoop na grondige juridische en bouwtechnische controle.
  • Voorlopig koopcontract dat jouw positie als koper waarborgt.
  • Hulp en begeleiding bij alles wat nodig is voor een vlotte overdracht.
  • Advies omtrent verzekeringen, hypotheken en belastingen.
 
 

Casalunya aankoopbegeleiding

 

Waarom Casalunya Makelaars?

Je kiest voor Spanje omdat je wilt genieten van het leven. Maar eerst dien je die ene hobbel te nemen: de aankoop. Wij zorgen ervoor dat jouw unieke project niet uitdraait op een hoofdpijnverhaal. Bespaar duizenden euro’s en maak veilig en zonder zorgen je aankoop met onze begeleiding. Nadat we een starttarief voor Fase 1 hebben ontvangen, gaan we voor jou aan de slag. Wil je voorkomen dat jouw droomwoning door een andere koper wordt bemachtigd? Wil je duizenden euro’s besparen en een veilige aankoop doen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een persoonlijke offerte.

 

Meer informatie?

Bel, stuur een WhatsApp bericht naar +34 644 38 93 61,  mail naar info@casalunya.com of vul onderstaand formulier in. Direct een gesprek inplannen? Boek een online consult gesprek.

Casalunya blog

woning kopen in l ametlla del mar
Tarragona
camping-salou

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen