NIE nummer verkrijgen

Onze diensten

Snel en probleemloos je NIE-nummer verkrijgen in Spanje met onze begeleiding en expertise.

Plan direct een adviesgesprek!

Picture of Hieke Voorberg

Hieke Voorberg

Makelaar Spanje

NIE nummer verkrijgen voor aankoop van vastgoed in Spanje

 

NIE NUMMER

 

Het verkrijgen van een NIE-nummer is steeds lastiger geworden. Het Spaans consulaat is steeds volgeboekt, en een afspraak krijgen bij de policia local is lastig. Bespaar kosten en tijdrovende ritjes naar de notaris en rechtbank in Nederland, en vraag via Casalunya in Spanje jouw NIE-nummer aan.

 

Je kunt jouw NIE zelf ook aanvragen bij de policia local in Spanje, maar het verkrijgen van een afspraak en het doorlopen van de gehele procedure kunnen een ware uitdaging zijn. Je kunt ook terecht bij Nederlandse partijen gespecialiseerd in het aanvragen van een NIE-nummer.

 

 

Waarom kiezen voor Casalunya & Tarraco Consulting?

 

  • Gemak: Wij verzorgen de complete procedure voor jou. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de volmacht tekenen bij de notaris (je hoeft via ons ook geen apostilles te regelen, scheelt weer een afspraak met de rechtbank);

 

  • Ontzorgd: Na bestelling en volmacht regelen wij de rest, je ontvangt jouw NIE per e-mail. Heb je deze nodig voor jouw Spaanse hypotheek FEIN dan kunnen wij deze ook opgeven bij de Agencia Tributaria.

 

  • In eigen taal: De service wordt compleet in het Nederlands verleend. 
"Hieke heeft me heel fijn geholpen met mijn NIE in Spanje ging heel soepel bij de koop tot aan het tekenen aan toe. Ook super!"

Rachid Bouzalmati via Google Review


Daarom Casalunya

We begrijpen dat aankopen in een land waar je de taal en regels niet kent, spannend is. Je wilt geen miskoop doen, of belanden in een Ik vertrek-scenario. Daarom selecteren wij samen met onze lokale partners de beste opties en bespreken de mogelijkheden en de aankoopstrategie


Meer informatie

Wij adviseren om de NIE-bestelling te starten wanneer je een woning hebt gekozen of verwacht binnen een half jaar te kopen. Dit is het ideale moment om de service aan te vragen. Na betaling en ondertekening van de volmacht bij de notaris, kan het proces beginnen. Wij hebben hiervoor alleen het getekende voorlopig koopcontract, kopie paspoort en het kadastrale nummer van de woning nodig. Vraag nu via ons jouw NIE-nummer aan.


Meer informatie?

Bel, stuur een WhatsApp bericht naar +34 644 38 93 61,  mail naar info@casalunya.com of vul onderstaand formulier in. Direct een gesprek inplannen? Boek een online consult gesprek.

Casalunya blog

foto-diana-1
martin-kupers
nie nummer tweede huis spanje

Abonneer op onze nieuwsbrief