Tarragona

Hieke Voorberg laat kijkers Droomhuis Gezocht Tarragona zien

Droomhuis Gezocht gaat bijna van start. Vanaf vrijdag 4 november om 20.30 uur bij MAX op NPO 1 helpen Carrie ten Napel en Dionne Stax Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. In de eerste aflevering staan Sandor en Diana centraal. Zij zoeken, met hulp van Dionne, een nieuw onderkomen in de omgeving van het Spaanse Cambrils. Carrie laat zien wat er in de omgeving zoal te doen is, en local expert Hieke Voorberg (makelaar bij Casalunya) vertelt over wat Tarragona en omgeving zo bijzonder maakt.

Tarragona stad

Catalonië is veel meer dan Barcelona alleen. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar de Costa Daurada. Zij het vanwege het Romeinse erfgoed in Tarragona stad, de fantastische dorpsfeesten, de gouden stranden en de fantastische betaalbare tweede woningen op steenworp afstand van zee.

Hieke Voorberg samen met Carrie ten Napel in Tarragona
Achter de schermen tijdens de opnames van droomhuis gezocht in Tarragona

Droomhuis gezocht

In het dagelijks leven zijn wij makelaars, maar natuurlijk ook inwoners van de stad Tarragona en omgeving.

Tijdens de uitzending van Omroep Max (op 4 november om 20.30 live te zien) of via Uitzending Gemist, vertelt Hieke Voorberg, die eerst verknocht was aan Barcelona, toch voor Tarragona heeft gekozen. Tijdens de uitzending vertelt ze over het amfitheater, het Romeinse aquaduct en de castellers (de menselijke kastelen).
Ook vertelt ze over hoe het is om in deze Mediterraanse stad te wonen.

Droomwoningen genoeg te vinden in omgeving Tarragona. Bijvoorbeeld deze woning in natuurpark Cap Salou. 

Diana & Sandor

We mogen nog niks verklappen over de uitzending.  En of Diana & Sandor écht hun droomwoning gaan vinden in Tarragona of Cambrils. Het feit dat je ze op de foto ziet proosten, wil nog niet zeggen dat ze de woning ook hebben gevonden…

Ben je zelf op zoek naar een droomhuis aan de Costa Dorada of wil je eens wat vragen stellen aan een lokale specialist? Neem gerust eens contact op of plan direct een gratis gesprek in met Hieke via de onderstaande knop!

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen