Internationale makelaar Tarragona

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

Bij een huis in Spanje kopen (als buitenlander) komt veel kijken. Veel meer dan wanneer je dat doet in Nederland. Nou stel je voor dit moet je in een taal doen die je niet spreekt. Toch is er ook een betere oplossing, althans aan de Costa Daurada, maar ongetwijfeld ook in andere regio’s van Spanje. Want door een Internationale makelaar in handen te nemen kun je het jezelf een stuk makkelijker maken. Voor een internationale makelaar in Tarragona ben je bij Casalunya aan het goede adres.

 

Een woning kopen

Als niet-Spanjaard een woning kopen is het prettigst met een makelaar die jouw taal spreekt en wensen begrijpt. Het is namelijk niet alleen een huis kopen en klaar. Je moet ook een Spaanse bankrekening hebben en een NIE nummer aanvragen. Nou kunnen we dat niet makkelijker maken. Wel kunnen we zorgen dat dit in je eigen taal uitgelegd wordt. En vertellen we je wat de beste mogelijkheden daarvoor zijn. Daarbij komt ook nog dat je alle belangrijke formulieren die nodig zijn bij een woning kopen, zoals bijvoorbeeld het koopcontract, in het Nederlands krijgt. Zodat je zeker weet dat er geen (Spaans) addertje onder het gras zit.

 

Een woning verkopen

Een woning verkopen is niet niks en doe je daarom ook niet elke dag. Nou willen wij niet zeggen dat wij dat wel elke dag doen, maar in ieder geval een stuk vaker dan jij dat doet. In Spanje is het zo dat je zelf een woning kunt verkopen. Dat scheelt natuurlijk in de commissiekosten, die je anders aan een makelaar kwijt bent. Toch krijg je er bij een makelaar wel veel voor terug. Vooral als het bij een makelaar is die ook een internationale doelgroep bereikt. Zo kom je op hun website, op hun Sociale media en op al hun woning platformen. Daar komt ook nog eens bij dat kopers sneller in zee gaan met een makelaar voor een betrouwbare aankoop.

internationale makelaar

Een woning verkopen met een internationale makelaar

Niet alleen hebben Internationale makelaars de doelgroep Spanjaarden. Ook hebben ze de doelgroep buitenlanders. En zolang de makelaar Engels praat, kan dit heel wat meer potentiële kopers betekenen. Een buitenlander koopt namelijk veel liever bij een makelaar die goed Engels of zelfs hun eigen taal spreekt. Dat geeft toch al een gevoel van begrip en vertrouwen die de koper niet wil missen bij zo’n grote aankoop in hun leven. Waardoor de woning dus ook sneller verkocht kan worden.

 

Waarom een woning kopen via Casalunya?

Vertel ons waar jij naar opzoek bent en waar jij graag de speciale momenten zou willen beleven. Casalunya kan er bij helpen om jouw perfecte (tweede) woning te vinden. Wij helpen jou met een makkelijke aankoop, zonder teveel zorgen. Zodat jij snel kunt starten met genieten van jouw nieuwe (t)huis. En dit dus allemaal in een taal die jij kan verstaan. Een woning kopen in een ander land is namelijk al spannend genoeg. Het is niet nodig om dat nog spannender te gaan maken.

 

Waarom een woning verkopen via Casalunya?

Soms kan het kopen of verkopen van een huis een ingewikkeld proces zijn. Daarom bieden wij altijd transparantie en informatie van goede kwaliteit. Wij willen dat je ons vertrouwen kunt. Zodat jij in staat bent de beste beslissing te nemen. En daarbij komt dat het leven al ingewikkeld genoeg is, er zijn zoveel dingen om je zorgen over te maken. Nadenken over hoe je een woning gaat verkopen moet daar niet één van zijn. Wij maken het gemakkelijk, toegankelijk en zorgen ervoor dat je zelf alles onder controle hebt. Staat er niet tussen wat je zoekt? Laat ons weten wat je zoekt via email (team@casalunya.com). Wij houden dan een oogje open, of laten jou onze off market properties zien, niet alle woningen die wij in portfolio hebben staan gepubliceerd op de website.

 

internationale makelaar

 

Wil je dat Casalunya helpt jouw woning te verkopen of juist een woning kopen? Neem dan contact met ons op of neem alvast een kijkje bij ons aanbod.

 

Andere blogs

appartement torredembarra
woning kopen in l ametlla del mar
verbouwen

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen