Messi opent luxe hotel in Catalaans skiparadijs Baqueira Beret

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

MiM Hotels, de hotelketen van Leo Messi opent zaterdag 4 december de deuren van haar hotel in het skioord Baqueira Beret (Lleida, Catalonië).  Het viersterren superior hotel in het schilderachtige Vall d’Aran telt 141 kamers, met suites en junior suites voor maximaal vijf personen. Het is zijn nieuwste aanwinst, na opening van MiM Mallorca, MiM Sitges en MiM Ibiza “Es Vivé”.

De nieuwe vastgoedinvestering van de voetballer ligt naast de kabelbaan, in het hart van de Ruda-vallei in  de Vall d’Aran. Alle kamers hebben uitzicht op de vallei en de bergen. Ook aan de après-ski is gedacht in de Bajo Cero Snack Bar (onder de 0 graden snack bar). Ook aanwezig in het hotel is een hydrotherapiecircuit, een overdekt zwembad, een verwarmde buitenjacuzzi en een spa. Verder ook zalen voor evenementen of vergaderingen, een fitnessruimte, een parkeerterrein, berggidsen en verhuur van skimateriaal.

Van zon en zee naar besneeuwde bergen

De renovatie van het Messi-hotel is uitgevoerd door architect Álex Fernández van FernandezFolchstudio. Het bouwbedrijf Diagonal House bouwde het bestaande hotel in iets meer dan drie maanden om tot de MIM. Messi en de MiM groep hebben laten weten dat ze hun focus uitbreiden van zon en zee naar bergen en wintersport met de opening van dit hotel.

Kamers zijn te boeken vanaf 119 euro per nacht. Het adres van het hotel is C. Perimetrau, s/n, 25598 Baqueira, Lleida, en klik hier voor de website:

messi

Baquiera Beret: ook perfect om te snowboarden

In dit filmpje krijg je een indruk van de plek waar Messi zijn hotel heeft gekocht en waarom het zo´n winterse hotspot is.

Meer lezen 

Luxe vastgoed in Spanje: meeste villa’s boven 3 miljoen staan in Malaga

Golf Costa Daurada: sport en relax midden in de natuur 

Cruise ship terminal Tarragona Moll de Balears klaar in maart 2022

Andere blogs

prefab woning
casalunya
bouwvergunning

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen