Professionele video woning in Spanje voor verhuur of verkoop

Geschreven door:

Deel deze blog met anderen:

 

De verkoop en verhuur van jouw woning in Spanje verloopt snel en gemakkelijk met professionele woningfotografie en het aanbieden van een professionele vastgoedvideo van de woning aan potentiële kopers of huurders. Ben jij op zoek naar een vastgoedvideo voor jouw woning in Catalonië, dan kunnen wij jou verder helpen.

 

 

Vastgoedvideo: daarom een goed idee

 

 

Wanneer jij jouw woning in Spanje verkoopt via ons, dan zorgen wij voor professionele vastgoedfoto’s en een professionele video om ervoor te zorgen dat jouw woning de kopers aantrekt die de woning verdiend. Een professionele woningfoto vereist het juiste licht, een goede invalshoek en de juiste hoogte, en ook het maken van een vastgoedvideo is een vak op zich. Maak je gebruik van onze dienst als makelaar, dan helpen wij jou voorafgaand aan de fotoshoot & videoshoot om jouw woning er zo goed mogelijk uit te laten zien via homestaging.

 

 

Hoe het werkt

 

Wil jij jouw woning snel en voor een goede prijs verkopen? Neem dan contact met ons op, en tijdens een intake op locatie vertellen wij jou hoe wij werken. Professionele foto’s en video vormen onderdeel van onze dienstverlening. Verkoop of verhuur jij jouw woning als particulier en ben je op zoek naar een vastgoedvideo die jouw woning in Spanje zeer aantrekkelijk maakt voor kopers of verhuurders? Dit is hoe het werkt.

 

 

  • Laat ons weten om welke woning het gaat (adres, stuur eventueel wat foto’s of video’s mee, en de dag dat de shoot jou uitkomt);

 

  • Wij plannen een intake in waarin wij jouw persoonlijke wensen in kaart brengen en sturen jou op basis daarvan een offerte;

 

  • Tijdens de shoot maken wij videobeelden van de woning. De geëdite video ontvang jij binnen 72 uur;

 

  • De vastgoedvideo wordt aangeleverd in hoge resolutie en naar wens ook in lage resolutie (geschikt voor web);

 

  • Indien video ook gewenst is dan spreken we een pakketprijs af voor fotografie & video. Ook mogelijk: het laten maken van een virtuele tour van de woning. Wil je ook graag dronebeelden, laat het ons dan weten.

 

  • Optioneel: laat de woning die jij wilt verhuren opnemen in ons aanbod voor extra zichtbaarheid.

 

 

Professionele vastgoedvideo: aan aantal voorbeelden

 

Bekijk hier een professionele vastgoedvideo van een woning die bij ons in de verkoop staat (zomer 2022) inclusief dronebeeld:

 

 

 

Bekijk hier een professionele vastgoedvideo van een woning (exclusief drone) van een woning die bij ons in de verkoop staat (zomer 2022):

 

 

 

 

 

Verhoog jouw verhuurkansen met een professionele vastgoedvideo. Deze woning was binnen zeer korte tijd van de markt na het maken van deze vastgoedvideo:

 

 

 

Professionele vastgoedvideo woning in Spanje

 

Ben jij op zoek naar een professionele vastgoedvideo voor promotionele doeleinden, bijvoorbeeld voor de verkoop van jouw woning of de verhuur ervan? Mail dan naar team@casalunya.com en laat ons weten: het adres, de gewenste datum van de videohoot en jouw persoonlijke wensen. Dan verzorgen wij jou, na een persoonlijke intake, een offerte en een shooting dagdeel.

 

 

Meer lezen over vastgoed in Spanje verhuren

 

 

 

 

 

 

Andere blogs

Tarragona
Tarragona stad
Casalunya

Blijf up to date

Sluit je aan bij meer dan 500 mensen die twee keer per maand ons advies ontvangen